24.04.2019, 08:11 דילוג על ארוחת בוקר נקשר לסיכון למוות מוקדם ממחלה קרדיווסקולרית חדשות מחקר חדש מגלה: אנשים שמעולם לא אכלו ארוחת בוקר מסודרת נמצאו בסיכון מוגבר כדי 87% למוות הקשור במחלת לב, בהשוואה למי שהקפידו על ארוחת בוקר מערכת דוקטורס אונלי 1
29.08.2018, 08:15 צריכת מלח יומית מוגברת לא העלתה סיכון להתקף לב או שבץ באנשים בריאים חדשות מחקר חדש סותר את המלצות ה-WHO: אנשים בריאים שצרכו יותר מפי שניים מכמות המלח היומית המומלצת לא נמצאו בסיכון מוגבר לאירוע קרדיווסקולרי חמור מערכת דוקטורס אונלי 2
05.04.2017, 09:13 "מטרת איומי יצרניות המזון היא להפחיד הממשלה ולעכב תהליך סימון האריזות" חדשות כך אמר פרופ' איתמר רז, יו"ר המועצה הלאומית לסוכרת וחבר בוועדת האסדרה של מזון במשרד הבריאות, על איומי החברות לייקר את המוצרים אם ייאלצו לסמן בירוק ובאדום לפי הרכב הסוכר, המלח והשומנים מערכת דוקטורס אונלי 4
06.11.2012, 13:33 צריכת דגים, אך לא צריכה של אומגה-3, מפחיתה סיכון לשבץ אומגה 3 במטה אנליזה שבחנה את הקשר בין צריכת דגים וחומצות שומן אומגה 3 לבין תחלואה צרברווסקואלרית נמצא שצריכת דגים קשורה בסיכון מופחת לתחלואה BMJ
31.08.2011, 15:28 ממשיכים לגדול: בשנת 2030 יסבלו מחצית מהבוגרים בארה"ב מהשמנת יתר מחלות לב המחיר הכלכלי הצפוי הוא עלייה של 48–66 מיליארד דולר בשנה בהוצאות הבריאות בארצות-הברית ועלייה של 1.9–2.0 מיליארד לירות שטרלינג בשנה בבריטניה Lancet
14.07.2011, 09:13 צריכת ירקות טריים מפחיתה משמעותית את הסיכון ל-Stroke שבץ מחקר רחב היקף שנערך בהולנד מצא כי צריכת ירקות טריים לא מעובדים, מורידה את הסיכון ל-Stroke. לפירות וירקות מעובדים אין אפקט דומה European Journal of Clinical Nutrition