19.06.2016, 12:50 צריכת דגנים מלאים מורידה סיכון לתמותה דגנים מלאים מטה-אנליזה מצאה, כי צריכת דגנים מלאים קשורה עם הפחתת הסיכון למחלת לב איסכמית, תחלואה קרדיווסקולרית, סרטן, תמותה מכל הסיבות ובשל תחלואה נשימתית, מחלות זיהומיות, סוכרת ומסיבות לא קרדיווסקולריות ולא ממאירות BMJ 1
23.01.2012, 22:31 צריכת סיבים תזונתיים ודגנים מלאים קשורה בירידה בסיכון לסרטן המעי הגס סרטן המעי הגס מטה-אנליזה שבחנה את הקשר בין צריכה של סיבים תזונתיים ודגנים מלאים לבין היארעות סרטן המעי הגס מצאה כי צריכה כללית של סיבים וצריכה של סיבים ממקור דגנים קשורה לירידה בסיכון BMJ
14.08.2011, 22:50 יצירת הרגלי אכילה נכונים – כבר מגיל אפס השמנה דר' אלן גרין, רופא ילדים מבית החולים לילדים של אוניברסיטת סטנפורד, ומחבר מספר ספרים אודות האכלת ילדיםֿ, שוחח עם כתבת מדסקייפ אודות עקרונות מנחים למעבר בריא של פעוטות למזונות מוצקים Medscape