14.08.2024, 10:02 פוטנציאל מפתיע ליתרון בריאותי ותזונתי של מזון מעובד חדשות חוקרים בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון גילו כי שילוב סיבים עמילואידים במזון מעובד גורם לפירוק איטי של החלבונים במערכת העיכול ומעודד שינויים חיוביים במעי הגס מערכת דוקטורס אונלי
01.07.2020, 10:01 חוקרים בטכניון זכו למענקי ענק מהאיחוד האירופאי למחקר בתחום המזון חדשות חוקרים מהטכניון שותפים בפרויקטים אירופאיים לשיפור איכות המזון: הפחתת צריכת סוכר, הגברת שימוש במייצבי מזון ממקור צמחי ומניעת הרעלות מזון מערכת דוקטורס אונלי