03.01.2023, 12:21 ה-FDA: השומשום צורף לרשימת האלרגנים העיקריים במזון חדשות אלרגיה לשומשום משפיעה על אנשים בכל הגילאים | מ-1 בינואר יש לציין את נוכחות השומשום על כל סוגי המזון הרלוונטיים | בישראל שומשום הוא מרכיב מרכזי במזונות פופולריים כחומוס וטחינה מערכת דוקטורס אונלי 2
22.12.2019, 17:36 אילו שינויים התרחשו באוסטרליה בעקבות ההמלצה לחשוף פעוטות לבוטנים לפני גיל שנה? אלרגיה למזון החוקרים בדקו האם ההמלצות החדשות משנת 2016 באוסטרליה, המעודדות חשיפה לבוטנים לפני גיל שנה, הובילו לשינוי בשיעורי החשיפה והתגובה האלרגית לבוטנים The Journal of Allergy and Clinical Immunology
27.01.2019, 10:59 ניתוח קיסרי, לידה מוקדמת והסיכון לפתח אלרגיה למזון אלרגיה למזון מחקר עוקבה מבוסס אוכלוסייה שנערך בשוודיה ביותר ממיליון ילדים מצא, כי לידה בניתוח קיסרי מעלה סיכון לפתח אלרגיה למזון בילדים. לעומת זאת לידה מאוד מוקדמת מורידה את הסיכון The Journal of Allergy and Clinical Immunology
06.11.2017, 11:19 אנטרוקוליטיס הנגרמת על ידי חלבון במזון - מחקר מבוסס אוכלוסייה FPIES החוקרים מצאו כי אורז, חלב פרה וביצים הינם הגורמים הנפוצים ביותר לתסמונת זו בקרב ילדים בני פחות מ-24 חודשים באוסטרליה The Journal of Allergy and Clinical Immunology
06.09.2017, 10:17 אומליזומאב מאפשר דה-סנסיטיזציה מהירה במטופלים עם אלרגיה לבוטנים אומליזומאב מחקר אקראי מבוקר-פלצבו מצא כי מתן אומליזומאב למטופלים עם אלרגיה לבוטנים אפשר דה-סנסיטיזציה מהירה של המטופלים תוך כ-8 שבועות עם אפקט מתמשך גם לאחר הפסקת הטיפול J Allergy Clin Immunol
03.10.2011, 14:09 תגובה אלרגית למזון: NIH פירסם הנחיות חדשות אלרגיה למזון ה-NIH פרסם הנחיות לגבי האבחון של אלרגיה למזון ולגבי דרכי ההתמודדות. החוקרים קוראים לפעול להעמקת הידע בקרב הרופאים, המטופלים והציבור הרחב NIH
28.03.2011, 21:52 עלייה בשיעור האלרגיה למזון בארצות-הברית חדשות האקדמיה האמריקנית לאלרגיה, לאסתמה ולאימונולוגיה פרסמה נתונים עדכניים על אלרגיה למזון. 3% מהמבוגרים בארצות-הברית ו-6% מהילדים שגילם שלוש שנים ופחות סובלים מאלרגיה למזון. 35% - 50% מהארועים של שוק אנפילקטי נובעים מאלרגיה למזון מערכת דוקטורס אונלי