10.12.2019, 11:27 האם יש קשר בין תזונה המבוססת על אוכל מן הצומח לבין ירידה בסיכון לחלות בסוכרת? סוכרת מסוג 2 סקירה שיטתית ומטא-אנליזה מצאו כי היצמדות להרגלי אכילה המבוססים על תזונה מן הצומח, במיוחד עשירה במרכיבים בריאים, קשורה לסיכון נמוך יותר לחלות בסוכרת מסוג 2 JAMA Internal Medicine 1
25.10.2012, 09:42 ירידה במשקל של חולי סוכרת אינה מפחיתה סיכון לתחלואה קרדיווסקולארית עודף משקל במחקר של ה-NIH נמצא כי למרות השפעה מיטיבה בתחומים אחרים, לא השפיעה התערבות לירידה במשקל על הסיכון לתחלואה קרדיווסקולארית מערכת דוקטורס אונלי
01.04.2012, 13:17 צריכה מוגברת של אורז לבן מעלה את הסיכון לסוכרת סוכרת כך עולה מתוצאות מטה-אנליזה ממדינות אסיה ומערב; הסיכון לסוכרת מסוג 2 נמצא בעיקר באוכלוסייה ממקור אסייתי ובייחוד בנשים BMJ